Rendezvényfaház - melegedő

Ez a 90 m2-es rétegregasztott fenyő gerendából megalkotott faház, a Vörösmarty téri adventi vásár Melegedőjeként debütált. Masszív 16x16 cm-es sarokoszlopok, köztes oszlopok alkotják. A középső két mestergerendájának keresztmetszete 16x38 cm! Nehéz ilyen faszerkezetek látványának és illatának varázsában az adott rendezvényre figyelni. Tömör mezőihez thermowood rétegelt lemezt használtunk. A masszív szaruzaton nyír rétegelt lemez a burkolat. A vízvédelmet a sötétvörös ponyva adja. Külső burkolatként thermowood erdei fenyő jelenik meg, azonos osztásban a nyílászárókkal. 

Alap esetben két bejárati ajtó, két erkélyajtó, valamint egy középen nyíló erkélyajtó alkotja a nyitható nyílászárókat. A belső járófelület a rendezvényekhez igazodott csúszásmentesített rétegelt lemez. A belső térben két oszlopon támaszkodik le a födém-tető szerkezete. A hőszigetelt nyílászárókank, valamint a tömítettségnek köszönhetően még télen is elektromos fűtéssel könnyen fűthető. Kívül-belül felületkezelt.

- Letölthető tervek, alaprajz, illetve homlokzatok.

Gyorsan telepíthető és bontható. Teherautó méretű panelekre bontahtó, tehát bárhol felépíthető. Alkalmas bármilyen exklúzív rendezvény helyszíneként. Esküvő, konferencia, Időszakos cukrászda, kávézó, kisszínház.